Go-Charge genomineerd voor Laadinfra Innovatie Award

Amersfoortse start-up Go-Charge genomineerd voor Laadinfra Innovatie Award
 
Amersfoort – Go-Charge is een Amersfoortse start-up die gebruikers vooraf inzicht geeft in de kosten van het opladen van hun elektrische voertuig (EV), ongeacht welke laadpas of laadpaal wordt gebruikt. Op 28 mei vindt de uitreiking van de Innovatie Award plaats tijdens het Congres Laadinfra 2024.

Go-Charge is de enige onafhankelijke app in Nederland die deze prijstransparantie biedt. Oprichter Dennis Winkel vertelt: “Ik liep er tijdens het laden van mijn elektrische auto tegenaan dat ik gewoon niet wist wat ik betaalde, dit was min of meer een verassing achteraf. Toen is het idee ontstaan om hier inzicht in aan te brengen. Inmiddels timmeren we flink aan de weg met het opbouwen van een goed werkende app. Bijna 7500 mensen gebruiken de app al.”

Andrik van de Weerdhof, business consultant bij Go-Charge, voegt toe: “De nominatie voor deze prijs is een erkenning van ons harde werk en een teken dat wat wij doen gewaardeerd wordt in de industrie. Daar zijn we trots op.” Go-Charge kan gedownload worden in alle gangbare appstores en zorgt er op een eenvoudige, betrouwbare manier voor dat gebruikers nooit te veel te betalen voor het opladen.

Bekijk hieronder onze video

Stemmen voor de Laadinfra Innovatie Award kan via https://www.congreslaadinfra.nl/laadinfra-innovatie-awards/